Unde mergeti la mare cu cei mici?

Acasa Forum Jocuri si Jucarii Copiii si marea Unde mergeti la mare cu cei mici?

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  Kidz 1 year, 10 months ago.

 • Author
  Posts
 • #431

  Kidz
  Keymaster

  Casa de Mare 1

  Se spune ca marea si briza ei, razele ultraviolete (in doze potrivite) sunt benefice pentru copii. Ca soarele fixeaza vitamina D din oase. Ma rog, suficiente argumente pe langa placerea adultilor de a merge in vacanta intr-un loc insorit.

  Ce vroiam eu sa intreb aici este insa unde mergeti la mare cu cei mici? In Romania? In strainatate? Ce locatie cautati atunci cand alegeti o destinatie? Am auzit multi parinti cu copii mici spunand ca pana in 3-4 ani prefera sa mearga cu ei in Romania pentru ca spitalele si in general doctorii si distantele sunt mai mici in cazul in care copilul pateste ceva. Am intalnit insa si parinti care prefera locatiile de lux (resorturi din Turcia spre exemplu), unde au totul la dispozitie si prefera sa mearga acolo pentru ca se pot relaxa si ei si copilul.

  Casa de mare 2

  Dincolo de destinatie ramane insa locatia. Sa ai ce sa-i dai de mancare copilului, sa aiba frigider, sa aiba pat pentru copil, sa fie incapatoare cat sa se poata invarti prin casa copilul… si tot asa. Cat de mult conteaza sa fie aproape de plaja? Cat conteaza sa aiba si piscina?

  In Romania nu am gasit prea multe locatii unde sa poti sta in liniste si confor cu copilul, si asta la preturi acceptabile. Am gasit o locatie pe plaja din Olimp, aici. (de altfel si fotografiile sunt din acea locatie, le-am lat de pe siteul lor).

  Voi ce criterii luati in considerare?

  Casa de mare 3

You must be logged in to reply to this topic.