Producatori romani sau straini

Acasa Forum Parinti Mobila pentru camera copiilor Producatori romani sau straini

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  Kidz 2 years ago.

 • Author
  Posts
 • #263

  Kidz
  Keymaster

  Cel mai ades decidem dupa buget. Iar in cel mai mic buget se incadreaza mobila de pal melaminat, facuta pe comanda si adaptata spatiului. Exista si varianta cumpararii de-a gata a unui mobilier adecvat dimensiunilor camerei dar si cea pe comanda din lemn masiv.

  Pe langa colturile rotunjite care se recomanda intr-o camera de copil de pana in sapte ani, trebuie sa tinem cont de faptul ca la varste mici copiii picteaza, modeleaza, zgarie sau scriu pe acest mobilier. Astfel, mobilierul din plastic se intretine mult mai usor, desi si cel din lemn masiv se poate repara. Singurul asupra caruia nu prea mai poti interveni este cel din pal.

  Daca nu v-ati gandit niciodata la textura, la faptul ca copiii nostri s-ar putea chiar sa muste din mobilier, trebuie sa va interesati si cu ce substante sunt facute. Scaunele din lemn vopsite cu vopsea pe bază de apă, ajung să se deterioreze mult mai repede.

  Mobilierul bio (exista in Romania fabrica BioMobila) este un mobilier sănătos cu finisaje ecologice recomadate pentru utilizarea la jucării, cu un lemn netratat cu substanțe chimice în vederea stabilizării, Un mobilier bio este un mobilier de durată, ușor de recondiționat. Lemnul masiv permite reparațiile cu ușurință, iar finisajele ecologice utilizate pot face recondiționarea sau repararea direct de către utilizatori. Mobilierul bio nu utilizează prefrabricate și lacuri cu un grad de toxicitate ridicat.

  Pentru mobila din lemn masiv exista o companie care face mai mult export si care produce si jucarii – Flaro International. Pentru jucarii si mobilier din lemn sau plastic gata facute am gasit firma Omfal Educational.

  Ce recomandari de producatori seriosi de mobila aveti?

You must be logged in to reply to this topic.