Pro sau contra alaptatului in public?

Acasa Forum Sanatate Alaptarea in public Pro sau contra alaptatului in public?

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  Kidz 2 years ago.

 • Author
  Posts
 • #208

  Kidz
  Keymaster

  Victoria_Perez

  Se stie, alaptarea la san este unul dintre cele mai sanatoase lucruri pentru copil. Gestul in sine este ceva intim de care unele mame se rusineaza, altele nu, considerandu-l ceva foarte firesc.

  Popularizarea acestui gest in public s-a datorat si deputatei argentiniene Victoria Donda Perez (foto de sus) care a alaptat chiar in plenul parlamentului fetita sa sau de opt luni, dar si parlamentarului european Licia Ronzulli, care a venit cu fetita la serviciu de cand avea cateva luni pana la 3 ani si ceva.

  Licia Ronzulli, parlamentar european

  Recent, o poza de pe Facebook cu o mama care alapta la san cei doi copii si-a atras o multime de comentarii, desi la nivel international legile nu interzic alaptatul in public sau nu interzic aceste imagini. Un articol mai detaliat despre aceasta poveste puteti citi aici.

  Facebook alaptare

  In Romania am vazut mame decente care alaptau in parc usor ferite de restul lumii si nu mi s-a parut nimic nefiresc si mame rome care alaptau in autobuz si mi s-a parut un pic grotesc si nesanatos pentru prunc pentru ca prea multa lume era aproape de acest act intim. Gresesc eu?

You must be logged in to reply to this topic.