Liceul Nicolae Tonitza

Acasa Forum Educatie Talentati la desen Liceul Nicolae Tonitza

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  Kidz 1 year, 10 months ago.

 • Author
  Posts
 • #428

  Kidz
  Keymaster

  Tuturor copiilor le place sa deseneze. Am observat asta si am si urmarit la copiii cunostintelor. Unii deseneaza mai mult, altii mai putin, unii sunt mai talentati, altii doar perseverenti. Ideea e ca am observat ca aceasta pasiune dispare odata cu varsta. Asta ar fi primul criteriu dupa care ar trebui sa ne dam seama daca vor urma sau nu o cariera artistica. Insa cat sunt inca mici – adolescenti sa zicem – si-i urmarim ca deseneaza, ce facem cu ei? Ii indreptam catre o cariera artistica si spre Liceul Tonitza? Daca pasiunea si dorinta de a desena dispar? Cand ne putem da seama ca dorintele lor nu se mai schimba?

  Personal, nu am auzit lucruri bune despre liceul Tonitza din punct de vedere al invataturii. Elevii de-acolo sunt talentati la desen dar nu prea mai invata altceva. Cum din arta prea putini traiesc, ce facem cu materia lipsa din  portofoliul copilului?

  Are cineva copilul la Tonitza? Ne poate da detalii mai multe legate de cat de multa materie se invata/ face la acest liceu? Mi-as dori ca macar cultura generala sa aiba cei ce iese de pe bancile lui…

You must be logged in to reply to this topic.