Ce ziceti de directoarea care a agresat copiii?

Acasa Forum Educatie Gradinita Ce ziceti de directoarea care a agresat copiii?

This topic contains 1 reply, has 1 voice, and was last updated by  Kidz 2 years ago.

 • Author
  Posts
 • #154

  Kidz
  Keymaster

  Recent a fost difuzat pe Digi 24 un reportaj bazat pe filmarea camerelor din gradinita, in care directoarea agresa pe rand cativa copii. Ioana Neagu e numele directoarei gradinitei Flipper din cartierul Cotroceni (Bucuresti) si gestul ei este nepermis si inadecvat, indiferent ca platesti sau nu bani pentru a-ti tine copilul la gradinita. Desi am vazut imaginile, nu-mi vine sa cred ca exista inca indoieli asupra persoanei in cauza. Singura mea indoiala este aceea ca in imagine sa fi fost totusi altcineva si nu directoarea… pentru ca multi parinti o vorbeau doar de bine.

  Nu stiu ce sa cred si cum pot unii sa tratezi copiii asa. Voi ce parere aveti? Exista vreun parinte care ar tolera agresiunea asupra propriului copil?

 • #234

  Kidz
  Keymaster

  Pentru ca acest caz a fost mediatizat in continuare si dupa o plangere penala a parintilor judecatorul a decis eliberarea si cercetarea in libertate a educatoarei-agrosoare, recomand o opinie pertinenta aici. Este un blog – Frici de mamici- unde autoarea isi exprima parerea vis-a-vis de caz si sentinta judecatoreasca.

You must be logged in to reply to this topic.