Care e locul preferat de invatat?

Acasa Forum Adolescenti Unde invata copiii? Care e locul preferat de invatat?

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  Kidz 2 years, 1 month ago.

 • Author
  Posts
 • #105

  Kidz
  Keymaster

  adolescenta in pat

  Citeam in cartea Small Data, scrisa de Martin Lindstrom (si aparuta la editura Publica) ca in ultimii câțiva ani, paturile s-au mărit, la propriu, ca o consecință a faptului că adolescenții și adolescentele le folosesc drept centre de comandă. Pentru mulți adolescenți și chiar pentru studenți, patul este locul în care citesc, învață, moțăie, pierd timpul, scriu mesaje, postează în rețele sociale, folosesc FaceTime, vorbesc pe Skype, ascultă muzică și urmăresc videoclipuri, de obicei în același timp. (scaunele încă există, dar au în mare parte rolul de suport pentru haine). 

  Sunt perfect de-acord cu spusele lui Lindstrom dar nu cunosc opinia unui medic, cat de sanatos este sa stai toata ziua in pat si care ar fi consecintele pozitiilor de tot felul pentru coloana vertebrala a tanarului?

  Stiu copii care au renuntat cu totul la birou inca de la varste fragede, desi parintii se straduiesc sa investeasca in mobilier adecvat la inceputul scolii. Dupa numai un an sau doi copiii renunta cu totul la scrisul la masa/birou.

  Care e locul preferat de invatat al copilului tau? Ai fost de-acord sau ai fi de-acord cu desfiintarea biroului?

You must be logged in to reply to this topic.