Cand cred tinerii ca suntem batrani?

Acasa Forum Sanatate La ce varsta suntem batrani? Cand cred tinerii ca suntem batrani?

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  Kidz 2 years ago.

 • Author
  Posts
 • #241

  Kidz
  Keymaster

  Trebuie sa recunosc, greseala asta o facem cu totii in tinerete. Ii credem intai pe parintii nostri si apoi pe toti cei apropiati varstei lor batrani. Nu mai in varsta, ci de-a dreptul batrani, precum bunicuta din Scufita Rosie.

  Amuzant este ca dupa ce stau de vorba cu cei mai in varsta sau chiar dupa ce-si masoara in vreun fel puterile – tinerii cu batranii – parerea se schimba.

  AARP – o organizatie nonprofit din SUA care ajuta persoanele peste 50 de ani sa-si imbunatateasca calitatea vietii – a realizat un filmulet in care generatia Millenialls a fost provcata sa spuna si sa arate cum vad oamenii in varsta si ce cred ei ca (mai) pot face acestia. Haideti sa vedeti cum s-a schimbat apoi parerea lor.

  Sunt curioasa ce putem face acasa sa schimbam si noi parerea copiilor nostri care vor crede – ca noi in tinerete – ca batranetea incepe de la 40 de ani…

  Cu cat inaintam in varsta cu atat varsta batranetii ni se pare mai indepartata. Cred ca de la 40 de ani in sus abia suntem maturi si abia putem incepe sa realizam lucruri cu adevarat valoroase pentru noi, societate si familie.

You must be logged in to reply to this topic.